Ondernemersevent Regio Net Werkt & Gemeente Hoeilaart

Ondernemersevent Regio Net Werkt & Gemeente Hoeilaart

De lente is volop aan de gang en dat betekent: een nieuwe editie van Regio Net Werkt! Deze keer gingen we een partnerschap aan met de gemeente Hoeilaart. De nieuwe editie gaat dan ook door in het GC Felix Sohie op donderdag 13 juni.

De formule blijft ongewijzigd: interessante sprekers, véél ondernemers uit de streek en daarbuiten, lekkere hapjes en drankjes én de geweldige Dany Verstraeten die ook deze keer weer van de partij is. 

Als eerste spreker verwelkomen we Robin Geers, auteur van het boek Start-up Survival. In zijn boek  overloopt hij de verschillende fasen van een start-up en vertelt hij hoe je deze als zaakvoerder van een jong en snelgroeiend bedrijf met glans kan doorstaan.

Daarna verwelkomen we de tweelingsbroers Bjorn en Torsten Robbens. Zij wekten in een oude schuur het legendarische Belgische motormerk Saroléa opnieuw tot leven. De MANX7 is een hoogtechnologische volelektrische motor geworden die elke motorliefhebber doet watertanden. Bjorn en Torsten komen hun ondernemersverhaal vertellen en brengen uiteraard één van hun motoren mee. 

Programma
18.30 u.    Onthaal en verwelkoming door Dany Verstraeten
19.15 u.    Robin Geers: Hoe ga ik naar de volgende groeifase?
19.45 u.    Ondernemersverhaal van Bjorn & Torsten Robbens van Saroléa
20.15 u.    Afsluitend woord door Joris Pijpen, schepen van o.a. Lokale Economie
20.30 u.    Netwerkmoment met broodjesbuffet en live muziek

Locatie
GC Felix Sohie
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart

Inschrijven 
Inschrijven op voorhand is verplicht via deze link. Deelname is gratis. Voor het broodjesbuffet achteraf (niet verplicht) betaalt u € 10/persoon. 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x