Netwerken bij SAS in Tervuren

Netwerken bij SAS in Tervuren

Op donderdag 29 november vond alweer de zesde editie van Regio Net Werkt plaats. Regio Net Werkt is een initiatief van ondernemers Corneel Haine en Gilles Simonet. Zij willen ondernemers uit de Druivenstreek met elkaar in contact brengen om elkaars business beter te leren kennen. Voor de laatste editie waren de ondernemers te gast bij het wereldvermaarde SAS in Tervuren. 

Iedereen kent Kasteel de Robiano in Tervuren en iedereen kent de naam SAS. Maar wie weet er precies wat het bedrijf doet? De perfecte aanleiding dus voor Regio Net Werkt om een nieuwe editie te organiseren bij het Amerikaanse bedrijf. Jeroen van Godtsenhoven is Managing Director van SAS voor België en Luxemburg: “Toen we de vraag kregen om Regio Net Werkt te ontvangen, hebben we niet getwijfeld. We vinden het als bedrijf belangrijk om deel uit te maken van de lokale gemeenschap. We grepen deze kans dan ook graag aan om de lokale ondernemers te ontvangen en te laten kennismaken met onze business.” 

Ver-van-mijn-bed-show
Bijna 100 ondernemers uit de streek schreven zich in voor een boeiende avond. “We gaan steeds op zoek naar een centraal thema dat aansluit bij het bedrijf dat ons ontvangt”, legt Corneel Haine uit. We lezen en horen de laatste tijd heel veel over artificiële intelligentie. Voor velen lijkt het nog een ver-van-mijn-bed-show maar bij SAS zijn ze hier dagelijks mee bezig. We kozen dan ook voor AI als centrale thema”.


Mogelijkheden en valkuilen
De ondernemers werden ontvangen door Ivy Vanderheyden, Marketing Director Belux bij SAS. Zij zorgde voor een interessante introductie van SAS en legde uit waar de mensen van SAS dagelijks mee bezig zijn. Nadien verscheen Mieke De Ketelaere op het toneel. Artificiële intelligentie lijkt een recent fenomeen te zijn, maar Mieke is al meer dan 20 jaar bezig met deze materie. Mieke legde heel begrijpelijk uit waar AI precies om draait en wat de mogelijkheden of valkuilen zijn voor de toekomst.

Website Regio Net Werkt
Na de presentaties - die zoals gewoonlijk vakkundig in goede banen werden geleid door VTM nieuwsanker Dany Verstraeten - was er nog ruim de mogelijkheid om te netwerken bij een hapje en een drankje. Gilles Simonet blikt tevreden terug op een geslaagde editie: “Na geslaagde events bij o.a. Willy Naessens Swimming Pools en het GITO in Overijse, hebben we met dit event de lat weer wat hoger gelegd. We hebben nog geen concrete plannen voor een volgende bijeenkomst maar geïnteresseerden houden best onze website www.regionetwerkt.be in de gaten. Daar houden we de ondernemers op de hoogte van de laatste nieuwigheden.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x