Netwerken met Willy Naessens

Netwerken met Willy Naessens

Op donderdag 9 november kwamen meer dan 100 ondernemers uit Overijse en omstreken naar de vestiging van Willy Naessens Swimming Pools in Maleizen om elkaar maar vooral om elkaars business beter te leren. Ook topondernemer Willy Naessens en zijn vrouw Marie-Jeanne kwamen helemaal uit Wortegem-Petegem naar Overijse om kennis te maken met onze lokale bedrijfsleiders. De presentatie was in handen van VTM-nieuwsanker en streekgenoot Dany Verstraeten. 

Het was intussen al de 4e editie van Regio Netwerkt, een initiatief van de Overijsese ondernemers Corneel Haine en Gilles Simonet om ondernemers uit de Druivenstreek bij elkaar te brengen. Gilles Simonet: "Als thema kozen we voor 'lokale (sport)sponsoring'. Is het interessant om te sponsoren? Wat haal je er uit? Hoe bereken je de return? Gastspreker was Pieter Verbruggen, sponsoring manager van Royal Antwerp Football Club. Zij gooien momenteel niet alleen op sportief vlak hoge ogen in de Jupiler Pro League, ook op vlak van sponsoring en fan management horen ze bij de top."

Willy Naessens
"We kozen als thema voor lokale sportsponsoring", vult Corneel Haine aan, "maar het was vooral de bedoeling om te netwerken en interessante contacten te leggen. Ik hoorde achteraf van de enkele aanwezigen dat ze interessante gesprekken hadden gevoerd en dat er vervolgafspraken werden gemaakt. Daar is het ons uiteraard om te doen. We waren ook erg blij dat Willy Naessens zelf aanwezig was. 

Hij gaf ook zijn visie op het belang van sponsoring voor KMO's en legde uit waarom Overijse belangrijk is voor de vestiging van Willy Naessens Swimming Pools."

Bekijk hier nog eens de aftermovie!Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x